1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2014 10:00

Μεγάλη επιτυχία το 15ο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Πολυκράτη

Για μία ακόμα φορά με επιτυχία ο Α.Ο. Πολυκράτης διοργάνωσε το 15ο του τουρνουά ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ το Σάββατο 24 Μαΐου 2014 στο Δ.Α.Κ. Πυθαγορείου.
Το τουρνουά αυτό που έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια που σκοπό έχει την ανάπτυξη – διάδοση του αθλήματος τονίζοντας ότι ΄΄ δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη, ΄΄ αλλά το ευ αγωνίζεσθε, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο, το διαιτητή, τους κανόνες που διέπουν το άθλημα και η συμμετοχή.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από την 1-1-2002 έως 31-12-2007 !

Τα σωματεία που συμμετείχαν είναι ο Α.Σ. Αναγέννηση Σάμου (με επτά ομάδες κοριτσιών) και ο διοργανωτής Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Πυθαγορείου (με έξι ομάδες κοριτσιών και μία αγοριών)!!! Συνολικά συμμετείχαν 56 παιδιά ( 51 κορίτσια και 5 αγόρια ) !

Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει από την πλευρά του το σωματείο Α.Σ. Αναγέννηση Σάμου που μας τίμησε με την παρουσία του και όλους τους αθλητές-τριες που συμμετείχαν, τους εθελοντές διαιτητές - γραμματείς, γραμματεία προγράμματος αγώνων, τους υπεύθυνους προπονητές των ομάδων, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν καθώς επίσης και όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση αυτή !

Η ωραία αυτή εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και δίνοντας ραντεβού τουλάχιστον για το επόμενο τουρνουά το οποίο διοργανωθεί πάλι από τον σύλλογο μας στις 14 Ιουνίου 2014.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ