1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-05-2014 11:04

Ικανοποίηση για το νέο αίμα του ΟΠΕΡ

Την περασμένη Τετάρτη ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων 2013 – 14 της ΕΣΠΕ Κρήτης, με το Νέο ΟΠΕΡ να έχει πολύ καλή παρουσία. Ο Νέος ΟΠΕ Ρεθύμνου αγωνιζόταν στον Γ’ Όμιλο με αντίπαλες ομάδες το Κύδων 2, το Ακρωτήρι 2 και τον Παγχανιακό 1.
Τα κορίτσια του Ν. ΟΠΕΡ επέδειξαν πάθος και μαχητικότητα και κατάφεραν να ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση του ομίλου με την ομάδα του Παγχανιακού 1. Η ομάδα των Παγκορασίδων δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό δεν κατόρθωσε να περάσει στη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων λόγω πόντων. «Δίνουμε Συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας και στην προπονήτριά τους κ. Ηρα Φεντότοβα για την πορεία τους μέχρι τώρα και τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο μέλλον!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της διοίκησης του Νέου ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Η σύνθεση της ομάδας του Νέου ΟΠΕ Ρεθύμνου: Νίκη Πίσσα,Κωνσταντίνα Πίσσα, Χρύσα Παλιεράκη, Νικολέτα Ποθητού, Μαρία Αποστολάκη, Σπυριδούλα Tσακαλάκη, Μαρία Δεληζώνα, Σιμίν Τζουγανάκη, Σοφία Φινδριλή, Ρένια Παντελάκη, Ιωάννα Δαβαρία, Άννα Γυπαράκη, Εμμανουέλα Χαλίκη, Καλογεράκη Έλενα, Παπαγεωργίου Δήμητρα, Μασαλή Ελένη.

Πηγή: goodnet.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ