1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-05-2014 10:32

Εσωτερικό τουρνουά στο Βόλο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε η Νίκη Βόλου το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας, για τα κορίτσια που προπονούνται στις Ακαδημίες της.


Οι μικρές αθλήτριες του Συλλόγου που έλαβαν μέρος στο πολύ ενδιαφέρον τουρνουά, πήραν τα προγράμματά τους, έμαθαν τις ομάδες τους και διασκέδασαν με πολύ μουσική και βόλεϊ.

Οι αγώνες αυτοί έδωσαν την ευκαιρία στις μικρές βολεϊμπολίστριες να δείξουν στους γονείς, τους προπονητές και τις συναθλήτριές τους μέσα από το ομαδικό πνεύμα, την πρόοδο που έχουν σημειώσει αλλά και να έρθουν σε επαφή με συνομήλικές τους από τα άλλα τμήματα των Ακαδημιών, να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να δουν σε ποιά σημεία χρειάζεται να βελτιωθούν.

Για τους αγώνες χρησιμοποιήθηκαν 2 γήπεδα, ειδικό φιλέ, ελαφριές μπάλες ενώ μοιράστηκαν δωρεάν φρέσκοι φυσικοί χυμοί και εμφιαλωμένα νερά.

Στο φινάλε του τουρνουά βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους επόμενους αγώνες.

Οι δραστηριότητες του τμήματος βόλεϊ της Νίκης Βόλου, φυσικά, δεν σταματούν εδώ. Αναμένουμε την επόμενη, που σύμφωνα με τους ιθύνοντες του κυανόλευκου Συλλόγου δεν θα αργήσει και πολύ.

Τους αγώνες επιμελήθηκαν οι προπονητές Μαρίνος Κουτσογιάννης, Παναγιώτης Ξανθόπουλος, Κατερίνα Γιαγκουνίδου και Ναυσικά Αφέντου. Τέλος, το τμήμα Πετοσφαίρισης της Νίκης Βόλου συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ