1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
17-05-2014 19:39

Σπύρος Σαραντίτης:«Αφιερωμένο στον Γιάννη Δεληπρίμη»

Στον Γιάννη Δεληπρίμη, τον πατέρα του Εμμανουήλ Δεληπρίμη, και το σύνδεσμο του Ολυμπιακού αφιέρωσε την κατάκτηση της τρίτης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, ο προπονητής του Ολυμπιακού, ΣΠύρος Σαραντίτης.
«Είμαι ευχαριστημένος από τους παίχτες μου. Δεδομένου των αναλογιών, με όλα αυτά που είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε οργανωμένα, παθιασμένα, με καλή τακτική. Με τόσες λίγες προπονήσεις και παίζουν έτσι νομίζω ότι έχουν λαμπρό μέλλον. Τα παιδιά είναι εν δυνάμει παίχτες και της ανδρικής ομάδας, έτσι πρέπει να είναι και έτσι είναι».

Στο τέλος έκανε μία αφιέρωση για την 3η θέση: «Το είπα και στον τελικό των παίδων της ΕΣΠΕΔΑ, το αφιερώσαμε σε έναν αγαπητό φίλο που δυστυχώς δεν είναι μαζί μας, τον Γιάννη Δεληπρίμη τον πατέρα του πασαδόρου μας. Θέλω πάλι να αφιερώσω την 3η θέση σε αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω και τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού εδώ που πραγματικά μας στήριξαν και μας συγκίνησαν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ