1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2014 20:15

Βασίλης Θεοδωράκης: «Να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε» (video)

Ευχαριστημένος από την επίτευξη του στόχου και την πρόκριση στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων ήταν ο προπονητής του ΑΓΣΙ Βασίλης Θεοδωράκης. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο volleynews.gr για την νίκη επί του Ολυμπιακού, τόνισε πως η εμπειρία των παιδιών από τους αγώνες στην Α2 έπαιξε ρόλο, ενώ δεν διάλεξε αντίπαλο.
«Πρέπει να δείχνουμε σε κάθε αγώνα ότι έχουμε καλή ομάδα. Νομίζω τα παιδιά ήταν λίγο παραπάνω αγχωμένα απ' ότι έπρεπε γι'αυτό πήγε το παιχνίδι λίγο πιο μακριά. Παλεύουμε όλη την χρονιά γι'αυτό τον στόχο και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που περνάμε σε τελικό Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και αύριο πιστεύω τα παιδιά να είναι πιο ελεύθερα, να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και εκεί θα δείξουμε το πόσο καλή ομάδα είμαστε. Παίζει ρόλο ότι τα παιδιά παίζουν στην Α2, έχουν εμπειρία, παίζουν 2 χρόνια. Ενισχυθήκαμε φέτος με τον πασαδόρο μας τον Δημητριάδη και ο λίμπερο, αυτές οι προσθήκες μας βοήθησε πάρα πολύ. Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, έχω δει και τον Πανελλήνιο είναι πολύ καλή ομάδα, ο Ηρακλής που πάιξαμε. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται εδώ είναι ισάξιες».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ