1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
10-05-2014 00:33

Δήμος Μπουρμπάκης: «Θέλουμε να μαζέψουν εμπειρίες τα παιδιά» (video)

Στην ανάγκη των παικτών του να μαζέψουν εμπειρίες, λόγω του υψηλότερου επιπέδου που υπάρχει στην Αθήνα, στάθηκε ο προπονητών της ομάδας των Χανίων, Δήμος Μπουρμπάκης. 
«Ήταν μία καλή εμπειρία για εμάς. Θέλαμε να έρθουμε σε αυτό το τουρνουά παρόλο που η ομάδα μας είναι μικρότερη ηλικιακά. Θέλαμε τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες από αγώνες υψηλότερου επιπέδου από αυτούς που αντιμετωπίζουν στην Κρήτη. Ξέραμε εκ των προτέρων ότι και το σημερινό και το αυριανό ματς θα ήταν δύσκολα, αλλά όπως είπα μας ενδιαφέρει να έχουν τα παιδιά όσο περισσότερες παραστάσεις γίνεται. Η αντίπαλη ομάδα σίγουρα ήταν καλύτερη στο φιλέ, σε επίθεση και μπλοκ. Στο επόμενο παιχνίδι περιμένω να κάνουμε μία ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτήν που κάναμε σήμερα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Κάποια από τα παιδιά μας είναι στην δωδεκάδα των ανδρών, και πολλά από αυτά προπονούνται με την ανδρική ομάδα. Η δουλειά και ο χρόνος θα δείξουν αν μπορούν να αγωνιστούν και στο αντρικό». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ