1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-05-2014 13:25

Σαραντίτης: «Αφιερωμένο στη μνήμη του Δεληπρίμη» (video)

Ο προπονητής ακαδημιών του Ολυμπιακού, Σπύρος Σαραντίτης, μίλησε για τον τελικό του πρωταθλήματος παίδων ΕΣΠΕΔΑ και έκανε μια ξεχωριστή αφιέρωση
«Πολύ ωράιος και έντονος τίτλος. Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς, διαφήμιση για το άθλημα σε γεμάτο γήπεδο. Σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ δύσκολη η δουλειά γιατί είναι μαθητές και πολλές φορές δεν έρχονται στις προπονήσεις. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως Μίλωνας.  Υπήρξε ένταση γιατί χάσαμε σετ από το 20-12, αλλά αυτό που μου άρεσε είναι ότι υπήρχε πολύ καλό κλίμα. Και με τον αντίπαλο προπονητή και με τα παιδιά.

Υπάρχουν παιδιά στην παιδική και την εφηβική ομάδα, που με πολύ δουλειά, είναι ικανά να παίξουν στην ανδρική ομάδα. Στο πανελλήνιο δεν υπάρχει μια ομάδα με παίκτες που παίζουν Α1 και να έχει πάρει το πρωτάθλημα από πριν.

Θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στη μνήμη ενός ανθρώπου που δεν είναι μαζί μας, τον πατέρα του Δεληπρίμη, τον Γιάννη Δαληπρίμη. Νόμίζω ότι αν μας βλέπει θα είναι πολύ χαρούμενος»

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 20:08 posted by ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

    ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ( ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ )ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΩΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ