1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-05-2014 12:08

Σπυριούνης: «Έχει πλάκα να σε θαυμάζουν, ίνδαλμα ο Νίκος Σαμαράς» (video)

O Κυριάκος Σπυριούνης  αρκέστηκε με το ασημένιο μετάλλιο του Μίλωνα και βραβείο του καλύτερου επιθετικού στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΣΠΕΔΑ. Εντυπωσίασε όμως, περισσότερο από πέρσι, με τα προσόντα του. Κάνει τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο και όμως λέει στην κάμερα του volleynews.gr, έχει πλάκα να τον θαυμάζουν. Την ίδια στιγμή θεωρεί ίνδαλμα το Νίκο Σαμαρά, χωρίς όμως να θέλει να μοιάσει σε κανέναν.
«Αυτό το παιχνίδι το θέλαμε περισσότερο για μας, γιατί δύο ομάδες περνάνε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μας ένοιαζε. Το ματς κρίθηκε στους τελευταίους πόντους γιατί αρχικά ήταν μπροστά ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια ανεβήκαμε και εμείς.

Έχει πλάκα, γιατί όπως εγώ έβλεπα κάποιους και τους θαύμαζα και τώρα βλέπω ότι θαυμάζουν εμένα και μου φαίνεται περίεργο. Θαύμαζα το Νίκο Σαμαρά, γιατί είχε περάσει από δύσκολες καταστάσεις και δεν το έβαλε κάτω. Δυστυχώς κάναμε λίγες προπονήσεις μαζί του.

Όμως δεν θέλω να μοιάσω σε κάποιον. Ας γίνω, ο,τι είναι να γίνω εγώ. Στο Πανελλήνιο θα δυσκολευτούμε. Είναι σίγουρο. Πρέπει να κάνουμε προπονήσεις όλοι μαζί γιατί είναι τα παιδιά του Ηρακλή που είναι πολύ καλοί».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ