1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-05-2014 16:05

2ο mini volley festival στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή διοργάνωση το Μίνι Βόλεϊ επιστρέφει στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να κλείσει με τον κα8λύτερο τρόπο άλλη μια γεμάτη χρονιά για την ανάπτυξη.

Το Σάββατο 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 2ο mini voley festival στο Παναθηναϊκό Στάδιο με συμμετοχή, όπως και πέρσι, ομάδων από όλη την Ελλάδα.

Οι μικροί φίλοι του Βόλεϊ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν σε έναν ιστορικό αθλητικό χώρο, ο οποίος αποτελεί παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 26 Μαΐου και οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την δήλωση συμμετοχής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα γίνονται σύμφωνα με τα επίπεδα Μίνι Βόλεϊ που έχουν δημοσιευτεί στη Γενική προκήρυξη 2014 (Κεφάλαιο Δ', περίπτωση 4).
Συγκεκριμένα στο τουρνουά έχουν δικαίωμα συμμετοχής αγόρια και κορίτσια ηλικιών 9 έως 12 ετών (επίπεδα Μίνι Βόλεϊ 2 και Μίνι Βόλεϊ 3).

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πέρσι έτσι και φέτος το τουρνουά αυτό θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIVB) εντασσόμενο στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Volley All Festival».

Πηγή: ΕΟΠΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ