1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2014 17:36

Τουρνουά «Family Volleyball» στο ΔΑΚ Πανοράματος

Η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Κυριακή 4 Μαΐου και ώρα 09.00 ένα ξεχωριστό τουρνουά το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ΔΑΚ Πανοράματος ‘Ηλίας Τριανταφυλλίδης’.

Πρόκειται για το τουρνουά ‘Family Volleyball’ (δωρεάν η συμμετοχή για τους Δημότες του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη ή μέλη των ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ) το οποίο απευθύνεται σε γονείς / κηδεμόνες και παιδιά ηλικίας 8-12 ετών που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν και να χαρούν οικογενειακώς παίζοντας μαζί στην ίδια ομάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
α) Κ.Ε.Π.Α.Π. : τηλ. 2313301054, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή 
β) Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Α.Π.Θ. : Παπαδοπούλου Σοφία, κιν. 6944506771, email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ