1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-04-2014 14:21

Επιδείξεις για τις παγκορασίδες του ΣΠΑΚ

Την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους είχαν οι ακαδημίες του ΣΠΑΚ το μεσημέρι της Κυριακής.

Έτσι, οι ομάδες των παγκορασίδων Α και Β μαζί με τα τμήματα υποδομής κορασίδων μικρότερων ηλικιών (με έτη γέννησης 2001, 2002, 2003, 2004) παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας για να επιδείξουν στο παρκέ τα όσα διδάχτηκαν κατά τη φετινή περίοδο.

Αρχικά, τα τμήματα των Παγκορασίδων Α και Β χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και πραγματοποίησαν φιλικό αγώνα επίδειξης, αποδεικνύοντας την καλή δουλειά που γίνεται στις νεαρές αθλήτριες.

Ακολούθως, οι ακαδημίες του συλλόγου αγωνίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα στο εσωτερικό του κλειστού γυμναστηρίου, με τις λιλιπούτειες παίχτριες του Καρδιτσιώτικου συλλόγου να παρουσιάζουν τα θεμελιώδη στοιχεία του βόλεϊ που αφομοίωσαν τους προηγούμενους μήνες υπό τις οδηγίες των καταρτισμένων προπονητών του ΣΠΑΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του κλειστού βρέθηκαν αρκετοί γονείς των αθλητριών που παρακολούθησαν την πρόοδο των παιδιών αλλά και την σημασία του ομαδικού πνεύματος που έχουν αποκομίσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ