1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-04-2014 11:25

Καμπ τον Απρίλιο από τον Ηρακλή Κηφισιάς

Ο Ηρακλης Κηφισιάς διοργανώνει Καμπ μέσα στον Απρίλιο για κορίτσια 7-17 ετών υπό την επίβλεψη του Σπύρου Χουντουμάδη και του Στέφανου Πολύζου.


Η ανακοίνωση 

«Ο Ηρακλής Κηφισιάς , με πλούσια ιστορία 21 χρόνων και προσφορά στον Αθλητισμό και την Νεολαία ασχολείται αποκλειστικά με τη γυναικεία πετοσφαίριση, θεωρώντας ότι η Εξειδίκευση οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα και προάγει το συγκεκριμένο άθλημα. Από την Σχολή Volley του Ηρακλή έχουν αναδειχθεί πολλές καταξιωμένες αθλήτριες που στελέχωσαν ομάδες της Α1 Κατηγορίας και των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας. Οι αθλήτριες εκτός από την εκμάθηση του αθλήματος, διδάσκονται τα μηνύματα της ευπρεπούς συμπεριφοράς και του “Ευ Αγωνίζεσθε”. Για πρώτη φορά ο σύλλογος διοργανώνει ανοικτό Camp εκμάθησης του αθλήματος και βελτίωσης των τεχνικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητριών. Στόχος του Camp είναι με την σωστή διαδικασία εκμάθησης, από τους έμπειρους προπονητές μας, να αναπτυχθούν οι δεξιότητες κάθε αθλήτριας, να Τελειοποιηθούν οι Αθλήτριες σε Ατομική Τεχνική & Τακτική καθώς και στην Ομαδική Τεχνική μέσω των Αγώνων που θα διεξαχθούν.

Επικεφαλής των προπονητών είναι οι έμπειροι προπονητές του συλλόγου Σπύρος Χουντουμάδης & Στέφανος Πολύζος ενώ την ομάδα των προπονητών συμπληρώνουν οι εξειδικευμένοι προπονητές: Έφη Μαρτσουκάκη, Σωτήρης Αντωνίου, Δημήτρης Μαρδίτσας.

Το Camp απευθύνεται σε κορίτσια από 7- 17 ετών και θα διεξαχθεί την περίοδο

14/4/2014 – 17/4/2014

&

22/4/2014 – 24/4/2014»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ