1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
29-03-2014 00:00

Ειρήνη Τερζίδη:«Δεν θα αφήσω ποτέ το βόλεϊ» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε η Ειρήνη Τερζίδη μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα. Η παίκτρια της Καλλίπολης εξέφρασε την αγάπη της για το βόλεϊ, ενώ τόνισε πως με την ομάδα της έκαναν την υπέρβαση. 

«Με την ομάδα μου βγήκαμε τέταρτες, μία πολύ καλή θέση γιατί ξεκινήσαμε απλώς σαν κάποιες με κάποιες ικανότητες. Καταφέραμε να βγούμε πρωταθλήτριες Πειραιά και Νήσων και για εμάς το να φτάσουμε στο φάιναλ φορ ήταν η κορυφή. Απ' εκεί και πέρα το να παίζουμε με ομάδες όπως το Κολλέγιο Θεσσαλονίκης που αγωνίζονται στην Α1, ήταν μία υπέρβαση. Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πολύ καλύτερα, κάναμε μερικά απαράδεκτα λάθη. Η ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον μικρό τελικό δεν ήταν τόσο δύσκολη όσο η χθεσινή. Είχαν καλά καρφιά και επιθέσεις, αλλά πιστεύω ότι η ήττα ήρθε από τα δικά μας λάθη. Δεν είμαι ικανοποιημένη από την τέταρτη θέση γιατί μπορούσαμε καλύτερα. 

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να μπω στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και να σπουδάσω ναυτιλιακά. Ελπίζω να τα καταφέρω, και το βόλεϊ μου δίνει αυτή τη δυνατότητα λόγω της θέσης που πήραμε. Δεν νομίζω να συνεχίσω το βόλεϊ στην Γ' Λυκείου, αλλά μετά σίγουρα. Δεν θα το αφήσω ποτέ». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ