1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-03-2014 22:22

Παύλος Παύλου: «Πιστεύαμε στην πρώτη θέση» (video)

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, ο προπονητής του Λατίνειου Λυκείου, Παύλος Παύλου, μίλησε στην κάμερα του Volleynews.gr για τον χαμένο τελικό, αλλά και τη συνέχεια της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Ήταν ένας καλός τελικός, ξεκινήσαμε καλά με καλό σέρβις, καλή υποδοχή, ελέγχαμε τον αγώνα. Στη συνέχεια το Κολλέγιο ανέβασε το σέρβις και την υποδοχή του, και εμείς τότε χάσαμε τον έλεγχο. Προσπαθήσαμε να επανέλθουμε. Έγινε ένας καλός αγώνας, δεν αντέξαμε τόσο στην πίεση τους στο σερβίς. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει πολύ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, θα μάθουμε μέσα από τα λάθη μας και θα ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος», ενώ όταν ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος από την τελική θέση της ομάδας του, είπε:
«Και είμαστε, και δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Στο παγκόσμιο προσδοκούμε για μια θέση στην οκτάδα, πιστεύουμε ότι έχουμε αυτές τις δυνατότητες, θα δουλέψουμε και στον λίγο καιρό που έχει απομείνει, και πιστεύω θα ανταποκριθούμε», ευχαριστώντας στο τέλος το Volleynews.gr. 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ