1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-03-2014 19:21

Δημήτρης Χρηστινίδης:«Στόχος μας στο Παγκόσμιο η τριάδα» (video)

Cannot find volleynews.v2/PANELLHNIA/SXOLIKO/2013-14/aponomes folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/PANELLHNIA/SXOLIKO/2013-14/aponomes/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Στο volleynews.gr μίλησε ο Δημήτρης Χρηστινίδης μετά την κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Ο MVP της διοργάνωσης, τόνισε πως αν και δύσκολο, στόχος του Κολλεγίου είναι η τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βγήκα MVP. Είναι κάτι που δεν το περίμενα. Μπήκαμε στο παιχνίδι δυναμικά, αλλά η Κύπρος μας το γύρισε πολύ εύκολα και το χάσαμε. Στα υπόλοιπα σετ τα παλέψαμε, τα πήραμε και είμαστε νικητές και πάμε Πορτογαλία. Εκεί στόχος μας είναι η τριάδα. Είναι δύκολο, αλλά θα το παλέψουμε. Παίζω στον Αίαντα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη και θέλω να ακολουθήσω επαγγελματικά το βόλεϊ. Θαυμάζω πολλούς μεγάλους παίκτες, Βραζιλιάνους, Ιταλούς, Ρώσους.Βλέπω αυτούς και μαθαίνω». 

 



 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ