1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2014 22:57

Σερβίς για το φάιναλ-4 στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα

Σε θέση σερβίς για την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Σχολικού Πρωταθλήματος που θα γίνουν 26-28 Μαρτίου στο Μετς βρίσκονται οι οκτώ ομάδες κοριτσιών και οκτώ αγοριών που προκρίθηκαν στα προημιτελικά μετά τους αγώνες των τελευταίων ημερών.

Από αύριο μέχρι και την Τετάρτη 26/3 θα γίνουν τα προημιτελικά και οι νικήτριες ομάδες θα προκριθούν στο φάιναλ-4. Την Τετάρτη 26/3 στις 20.00 θα γίνει και η κλήρωση των ημιτελικών του φάιναλ-4 και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Στα αγόρια εντός των προημιτελικών δεν υπάρχει ομάδα από το λεκανοπέδιο γεγονός που δείχνει και την απόλυτη γύμνια που υπάρχει στις ομάδες υποδομής Αθήνας και Πειραιά. Για άλλη μία σεζόν τα μεγάλα φαβορί είναι η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Γ.Ε.Λ.Αλεξανδρούπολης και του Ελληνικού Κολλεγίου από τη Θεσσαλονίκη.

Στις 26 Μαρτίου θα γίνει ο αγώνας της ομάδας από τη Βόρεια Ελλάδα και της Κύπρου και η νικήτρια θα προκριθεί στο φάιναλ-4. Aπό την Κύπρο πρωταθλήτρια ομάδα στα αγόρια είναι το Λατίνειο Λύκειο Λεμεσού και στα κορίτσια το Λύκειο Πέτρου και Παύλου Λεμεσού.

Mε Δεληκωστίδη, Θέμελη στην Πορτογαλία

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σωτήρης Δεληκωστίδης, Μιχάλης Θέμελης, Παναγιώτης Νικολόπουλος, Νέστωρ Τσίτσικας, Ιωάννης Τσιμπινός, Ιορδάνης Παγκοζίδης. Οι δύο πρώτοι που είναι διεθνείς διαιτητές θα συνοδεύσουν και τις πρωταθλήτριες ομάδες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Πορτογαλία 10-16 Απριλίου 2014 που θα είναι και ένα από τα μεγάλα έπαθλα των ομάδων που θα κατακτήσουν τον τίτλο πέρα από τα μόρια που θα βάλουν στο ενεργητικό τους οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες για την εισαγωγή τους σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Livestreming από το volleynews.gr

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Α΄ Αθήνας – Τμήμα Φυσικής Αγωγής κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αναβαθμίσει την διοργάνωση. Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Βαγγέλης Περόπουλος ο οποίος έχει βάλει στόχο να υπάρχει στατιστική κάλυψη των αγώνων αλλά και Live Streaming από το volleynews.gr και το sportshero.gr στους τελικούς.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΕ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Αγόρια
26/03/2014
Μετς 11.00: Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού (Κύπρος) – 3ο Γ.Ε.Λ. Αλεξανδρούπολης
24/03/2014
Μίκρα 13.45: Ελληνικό Κολλέγιο (Θεσσαλονίκη) – Πρέβεζα
21/03/2014
Χανία 13.00: 4ο Γ.Ε.Λ.Χανίων – Ε.Π.Α.Λ.Σύρου
Χαλκίδα: 1ο Γ.Ε.Λ.Χαλκίδας – 2ο Γ.Ε.Λ.Σπάρτης

Κορίτσια
21/03/2014
Ηλιούπολης 10.30: 3ο Γ.Ε.Λ.Ηλιούπολης – Γ.Ε.Λ.Καλλίπολης Πειραιά
Αγ.Παρασκευή: Σχολή Μωραϊτη (Αθήνα) - 7ο Γ.Ε.Λ. Ιλίου
24/03/2014
Μίκρα 12.30: Ελληνικό Κολλέγιο (Θεσσαλονίκη) – 4ο ΓΕΛ Βόλου
26/03/2014
Μετς 11.00: 4ο ΓΕΛ Δράμας – Λύκειο Απόστολου Πέτρου & Παύλου Λεμεσού (Κύπρος)

2 σχόλια

  • Comment Link   ο τζιτζικας και ο μερμιγκας Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 15:17 posted by ο τζιτζικας και ο μερμιγκας

    ποιος Τζιτζικας? Ωπα καλα μου το σφυριξανε! Αυτος δεν ειναι που οι διαιτητες των τιμωρησανε για 100 μερουλες με το φιλαρακι του τον Μαρκατσα? Τρεχει γρηγορα ο χρονος γεια σας εκει στη διαιτησια. Αφου αυτοι εκαναν το εργο τους μας πουλησατε οτι τους τιμωρησατε οταν ξεγυμνωθηκανε. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!! ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!! ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ οτι αν τολμησετε και παιξουν οι βαλτοι σας πριν τις 100 μερες σε σχολικα η ακομα και στο στρατο στα σωματα που ειναι τοτε θα κινηθουμε προς καθε κατευθνση να ακυρωθουν οι αγωνες που εγιναν και να τιμωρηθουν αυτοι που τους τοποθετησαν σαυτους τους αγωνες! Θα πεσουνε καμπανες κυριοι. Νομιζατε οτι δεν τα ξερουμε? Οτι μας πουλησατε τιμωριες επειδη στο ελλαδισταν ξεχναμε ευκολα? Τα αισχοι τους δεν ξεχνιουντε ευκολα και θα μας βρισκουν μπροστα τους!!!!!!

  • Comment Link αθλητης βολλευ Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 20:53 posted by αθλητης βολλευ

    το σχολικο πρωταθλημα γινεται με τη μορφη νοκ-αουτ, οι δυο καλυτερες ομαδες μπορουν να αναμετρηθουν και στα προκριματικα της περιφερειας ετσι οπως ειναι το συστημα αγωνων. θεωρω οτι το σχολειο σας "Στα αγόρια εντός των προημιτελικών δεν υπάρχει ομάδα από το λεκανοπέδιο γεγονός που δείχνει και την απόλυτη γύμνια που υπάρχει στις ομάδες υποδομής Αθήνας και Πειραιά." ειναι λαθος. η αθηνα και ο πειραιας εχουν αρκετα δυνατους συλλογους, αλλα ειναι μια μεγαλη πολημε πολλα σχολεια και αυτοι οι αθλητες λογικο ειναι να μοιραζονται. γνωριζω αρκετα σχολεια με εναν αθλητη βολλευ, αλλα που δεν συμπληρωναν 6αδα στους αγωνες. αν αυτοι μαζευοντουσαν σε ενα σχολειο οπως γινεται στις μικροτερες πολεις (αλεξανδρουπολη, οι αθλητες του 3ου γελ αγωνιζονατι και στον εθνικο) αλλα και στη θεσσαλονικη το ελλ. κολλεγιο μαζευει αθλητες απτους γυρω συλλογους. δεν γινονται αναλογες προσπαθειες σε αλλα σχολεια και το συστημα αγωνων δεν συμβαλλει σε αυτο. ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΚΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΘΕΙ.
    ΥΓ. αγωνιστηκα φετος στο σχολικο πρωταθλημα με ομαδα 6 ατομων (3 αθλητες βολλευ, 1 ανενεργος και 2 για να συμπληρωθει η 6αδα), χωρις προπονησεις, με 2-3 αγωνες την βδομαδα και σε αδεια γηπεδα… εκει ειναι που θελει μερακι και ορεξη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ