1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2014 19:55

Τουρνουά μίνι βόλεϊ «Γιώργος Καλαντζής» από τον Παμβοχαϊκό

Ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για την ανάπτυξη και την διάδοση του αθλήματος του βόλεϊ και έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπειρία τέτοιων διοργανώσεων , για άλλη μια χρονιά διοργανώνει το τουρνουά mini & baby Volley 2014.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» με ώρα έναρξης στις 11.00 π.μ.

Φέτος το τουρνουά είναι αφιερωμένο στην μνήμη του φίλου του Παμβοχαικού και μέλους των “Locos Amarillos” Γιώργου Καλαντζή που τόσο πρόωρα έφυγε από κοντά μας πριν δύο χρόνια.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει με το baby volley στο οποίο θα συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 5 εως 9 ετών και θα συνεχισθεί με το mini volley με παιδιά ηλικίας από 10 έως 12 ετών.

Θα συμμετάσχουν ομάδες από την Αττική, Αργολίδα, Λακωνία, Αχαία και Κορινθία.

Στόχος του Συλλόγου είναι να γεμίσει το γήπεδο με τις χαρούμενες φωνές και τα χαμόγελα των παιδιών που μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση σιγά σιγά να μαθαίνουν αυτό το όμορφο άθλημα.

Ο ΓΑΣ Παμβοχαικός καλεί όλους τους τους φίλους του μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν το τουρνουά και να συμμετάσχουν στην χαρά μαζί μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ