1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-03-2014 13:23

4ο κλιμάκιο Παγκορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ και απολογισμός από τον Ιόβτσεβ

Μετά τα Τρίκαλα, Βόλο και Λάρισα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/3, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Λαμίας, από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Ιόβτσεβ Δ. η 4η συγκεντρωτική προπόνηση για το κλιμάκιο παγκορασίδων, για τις ομάδες από την Στερεά Ελλάδα.

Για την πορεία των προπονήσεων στην κεντρική Ελλάδα ο Περιφερειακός προπονητής δήλωσε: Λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης στην Κεντρική Ελλάδα, για παράδειγμα η απόσταση από τη Δεσκάτη του Ν. Γρεβενών μέχρι τα Άσπρα Σπίτια στο Ν. Φθιώτιδας είναι 350χλμ. Κάναμε 4 συγκεντρωτικές προπονήσεις. Με αυτό τον τρόπο περάσαμε απ όλες τις περιοχές, δώσαμε ευκαιρία σε όλες τις ομάδες της Περιφέρειας και σε όλους τους προπονητές να μας δείξουν το έργο που παράγουν στο πιο δύσκολο κομμάτι από την αναδόμηση της πυραμίδας του Βόλει τη λεγόμενη ανάπτυξη.

Η παρουσία των ομάδων στις συγκεντρωτικές του Βόλου και τις Λαμίας ήταν πολύ ικανοποιητικές και λιγότερο σε Λάρισα και Τρίκαλα.

Στις προπονήσεις πήραν μέρος συνολικά 90 κορίτσια, αριθμός που σίγουρα θα μπορούσε να ήταν αρκετά μεγαλύτερος, καταγράφηκαν 4 κορίτσια με ύψος πάνω από 1.80 με αρκετές καλές ικανότητες στις δεξιότητες του Βόλει, όσο δε για το αγωνιστικό και τεχνικό κομμάτι λόγω τις πολύ μικρής ηλικίας των αθλητριών μπορούμε να περιμένουμε πολύ περισσότερα.

Τελειώνοντας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συναδέλφους προπονητές της Περιφέρειας για την βοήθεια στις προπονήσεις. Εύχομαι έτσι να συνεχίσει και στο μέλλον η συνεργασία μας. Ευχαριστώ επίσης τη διοίκηση και των πρόεδρο της ΕΣΠΕΚΕΛ για την άμεση βοήθεια και τη στήριξη στην προσπάθεια που κάνουμε.

Στη 2η φάση το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με συγκεντρωτικές προπονήσεις με τα επιλεγμένα κορίτσια και με φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στις περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ