1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-03-2014 22:50

«Παιχνίδι σε ακατάλληλο γήπεδο για παιδιά!»

Η ΕΑΛ διαμαρτύρεται για τον ορισμό αγώνα παίδων στο 12 γυμνάσιο Λάρισας, καθώς στο Αλκαζάρ είχε προγραμματιστεί ταυτόχρονα και αγώνας μπάσκετ.

«Για άλλη μια φορά αναγκάστηκε η παιδική ομάδα της ΕΑΛ να παίξει ότι ώρα... και σε γήπεδο όπου να ναι...

Ο αγώνας των παίδων της ΕΑΛ είχε οριστεί στις 13:30 στο κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ, ημέρα Κυριακή από την ΕΣΠΕΚΕΛ, με αντίπαλο την ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας, αλλά εκείνη την ώρα (ως εκ θαύματος) είχαν οριστεί ταυτόχρονα παιχνίδια ΜΠΑΣΚΕΤ. Το αποτέλεσμα ήταν αν βρεθεί στο γήπεδο κόσμος από τις 2 ομάδες βόλλεϊ και τις 2 Μπασκετ μη ξέροντας τι να κάνουν. Ευθύνη για όλο αυτό πάλι δεν έχει κανείς...

Τελικά το παιχνίδι των παιδικών ομάδων και μετά από αναζήτηση γηπέδων, έγινε στο 12 Γυμνάσιο με συνθήκες ακατάλληλες για παιχνίδι παιδικών ομάδων. Το σημαντικότερο είναι ότι τα γήπεδα των γυμνασίων και δημοτικών σχολίων είναι ακατάλληλα για παιχνίδια, με σημαντικό κίνδυνο ατυχήματος (π.χ. οι κολώνες δεν είναι καλυμμένες με αφρολέξ). Αν κάποιο παιδάκι χτυπούσε ποιος θα έφερε την ευθύνη;

Η ομάδα προτίθεται πλέον να κοινοποίησει έγγραφο (Διοίκηση του ΕΑΚΛ, ΕΣΠΕΚΕΛ, Δήμο Λαρισαίων, Περιφέρεια Θεσσαλίας) σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και να αναζητήσει ευθύνες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ