1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-03-2014 15:32

Πάρης Ευαγγελίου: «Το Μαρκόπουλο τα κατάφερε» (video)

Μετά το τέλος του Φάιναλ 4 του πρωταθλήματος Νεανίδων, ο πρόεδρος του Μαρκόπουλου, Πάρης Ευαγγλίου, μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την 2η θέση του ΑΟΜ και την επιτυχία της διοργάνωσης
«Θεωρώ ότι το Μαρκόπουλο τα κατάφερε. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων σήμερα ήταν μια καλυτερη ομάδα. Εμείς είχαμε την ατυχία να παίξουμε χωρίς της Αλεξάνδρα Ψωμά. Το κορίτσια υπερέβαλαν εαυτό. Για δύο σετ η εικόνα ήταν μαγική για την ομάδα μας. Η Ελπίδα όμως έδειξε την ανωτερότητά της και κέρδισε

Ήταν ένα στοίχημα το οποίο είχαμε βάλει. Να διοργανώσουμε μια εκδήλωση και να βάλουμε ψηλά τον πήχυ. Πιστεύουμε ότι τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ο πήχυς πρέπει να ανέβει γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ. Θεωρώ ότι το επίπεδο διοργάνωσης ήταν ανάλογο με το επίπεδο διοργάνωσης ενός Φάιναλ 4 γυναικών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, ήταν πάνω από 1200 θεατές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να χειροκροτούν τα κορίτσια.
Ευχαριστούμε τον Δήμο για την συμπαράστασή του και αυτό που θα μας ευχαριστήσει πραγματικά είναι αυτούς τους θεατές να τους έχουμε συνέχεια στο γήπεδο.

Δεν είναι τυχαίο ότι πριν από 4 χρόνια που ανέλαβα την ομάδα, ένας δημοσιογράφος με είχε ρωτήσει αν ένας στόχος του Μαρκόπουλου ήταν να πάρει έα πρωτάθλημα. Ειλικρινά στόχος του Μαρκόπουλου είναι να έχει γεμάτο γήπεδο και να πανηγυρίζει για κάθε πόντο της ομάδας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ