1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2014 22:07

Χρυσομαλλίδης: «Τα κορίτσια βγάλανε την ψυχή τους στο γήπεδο» (video)

Πανευτυχής ήταν ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Ο τεχνικός της Ελπίδας μοίρασε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για την τεράστια ψυχή που βγάλανε στο παρκέ.

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την τεράστια ψυχή που δείξανε. Από την αρχή ο στόχος μας ήταν το χρυσό. Όταν φτάνεις σε έναν τελικό χάνεις και την υπομονή σου. Αυτό συνέβη και στα δύο πρώτα σετ στα οποία δεν είχαμε την υπομονή να τα τελειώσουμε και κάναμε πάρα πολλά λάθη. Απο κει και πέρα η ομάδα ηρέμησε, βρήκε τον δρόμο της, είχαμε την υπομονή ώστε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε από την αρχή να πιέζουμε την υποδοχή του Μαρκόπουλου αλλά οι καρποί ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά το τρίτο σετ. Είχαμε υπομονή και επιμονή και πήραμε το χρυσό. Πάλι συγχαρητήρια σε όλους».

 

Στην αντίπερα όχθη ο Γιάννης Ορφανός παρά την ήττα έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των αθλητριών του:

«Κάθε φορά μετά από μία ήττα ψάχνουμε να βρούμε το λάθος. Μας πρόδωσε η υποδοχή μας σήμερα, δεν αντέξαμε και αυτό ήταν το βασικό μειονέκτημα μας. Δεν έχει σημασία όμως, νομίζω ότι τα κορίτσια κάνανε μια υπέρβαση. Μας έλειπε πολύ η Ψωμά, χθές τα καταφέραμε αλλά σήμερα δυστυχώς όχι, προηγηθήκαμε με 2-0 και χάσαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε με 3-0 ή 3-1 και φτάσαμε το παιχνίδι στο πέμπτο σετ, που είναι ρώσικη ρουλέτα», είπε αρχικά ο Γιάννης Ορφανός για να συνεχίσει: «Δεν νομίζω ότι χαλαρώσαμε μετά το 2-0, δυστυχώς και στα 5 σετ είχαμε άσχημα ξεκινήματα, στα δύο πρώτα σετ το γυρίσαμε, δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο και στα τρία επόμενα».

Media



1 σχόλιο

  • Comment Link Παρατηρητής Κυριακή, 09 Μαρτίου 2014 19:25 posted by Παρατηρητής

    Πανάξιες πρωταθλήτριες!!Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελπίδας...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ