1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2014 20:08

Η Ελπίδα στον τελικό των Νεανίδων, 3-0 την Ηλιούπολη

Πιο εύκολα απ'ότι περιμέναν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Μαρκόπουλου, η Ελπίδα Αμπελοκήπων επικράτησε με 3-0 της Ηλιούπολης και εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων. Αυτός είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς πέρσι στα Τρίκαλα κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων, ενώ ο αντίπαλος του θα είναι ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού ΑΟ Μαρκοπούλου – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός που ξεκινά στις 19.00.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη μπήκε δυνατά και δεν άφησε κανένα δικαίωμα στην ομάδα της Ηλιούπολης. Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη εκτός από το πρώτο σετ όπου προηγήθηκε στην αρχή με 8-6, δεν ξαναπήρε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα.

«Όσα βίντεο έχω δει με την Ηλιούπολη έδειχνε πολύ καλύτερα πράγματα από αυτά που έβγαλε σήμερα το γήπεδο. Δεν ξέρω αν εμείς πιέσαμε πάρα πολύ ή η Ηλιούπολη δεν έπαιξε καλά. Σίγουρα δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι αλλά είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα», σχολίασε ο τεχνικός της Ελπίδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης για να συνεχίσει «δεν έχουμε κάποια προτίμηση στον αντίπαλο, θεωρώ είναι ισάξιες οι ομάδες. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας δεν μας νοιάζει ποιος θα είναι αντίπαλος στον τελικό».

Από την πλευρά της η προπονήτρια της Ηλιούπολης Δήμητρα Λυκογιάννη σχολίασε: «Η Ελπίδα είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, το ρόστερ της είναι πλήρεις. Κάναμε περισσότερα λάθη και μας πίεσαν πολύ στο μπλοκ, σερβίς ενώ είχαν καλύτερα τελειώματα».

Διαιτητές: Μουλά Λ., Σταρίδας

Τα σετ 3-0 (25-16, 25-20, 25-8)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γιώργος Χρυσομαλλίδης): Δέμπη 13, Παπάζογλου 11, Καραμούτσα 2, Καλαντάτζε 10, Ιακωβίδου 10, Μπολέτου 10 / Χατζηελευθερίου (λ, 54% υπ), Νώτη 1, Ντολοπούλου, Φωτιάδου, Δρακουλίδου

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Δήμητρα Λυκογιάννη): Μαγγίνα 3, Πάτα 6, Κασάπογλου, Ευθυμιοπούλου 8, Πανταζοπούλου 1, Θώδη 7 / Κυριαζοπούλου (λ, 17% υπ), Κατσαγιάννη, Μαγγίνα 1, Νάστου, Μίσια, 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ