1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2014 15:30

Τουρνουά μίνι και Παγκορασίδων από τον Παμβοχαϊκό (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2013-14/tournoua-mini-pamvo folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2013-14/tournoua-mini-pamvo/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλήματος του Βόλεϊ η ομάδα του Παμβοχαικού συνεχίζει την διοργάνωση τουρνουά μίνι και Παγκορασίδων που σχεδόν κάθε Κυριακή καλεί διάφορες ομάδες της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν σε αυτά.

Επίσης μέσα στο πρόγραμμα είναι οι μαθητές των σχολείων να δημιουργήσουν ομάδες και κάθε 15 ημέρες αγωνίζονται στα πλαίσια του «παίζω – διασκεδάζω – μαθαίνω».Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε στις 23 Φεβρουαρίου με μεγάλη επιτυχία και θα συνεχισθεί μέχρι το καλοκαίρι.

Με την ευκαιρία αυτή οι προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων του Παμβοχαικού καλούν τα παιδιά του Δημοτικού και των πρώτων τάξεων του Γυμνασίου να έλθουν στο κλειστό Γυμναστήριο ‘Γ.Τριαντάφυλλος» να δοκιμάσουν,να διασκεδάσουν και να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ