1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-01-2014 17:27

Σαραντίτης:«Εξαιρετική διοργάνωση, συγχαρητήρια στους παίχτες μου» (video)

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΠΕΔΑ από τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Σπύρος Σαραντίτης μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Μίλωνα, καθώς και για την διοργάνωση της Αργυρούπολης.

«Να πω καταρχήν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και κυρίως στην δική μου ομάδα που πραγματικά ήταν πάρα πολύ καλή σήμερα. Κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και το εννοώ αυτό και σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό γιατί είχαμε χάσει δύο φορές στην διάρκεια του πρωταθλήματος και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για την διοργάνωση της Αργυρούπολης: «Η Αργυρούπολη όποτε αναλαμβάνει διοργάνωση είναι εξαιρετικοί, υψηλού επιπέδου και δεν το λέω μόνο εγώ το λένε όλοι. Παρέχουν όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνει μια σωστή και πολύ καλή διοργάνωση. Μπράβο στους ανθρώπους της Αργυρούπολης».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ