1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-01-2014 13:16

«Περπατώντας» η πρωτιά για τη ΦΕΙ

Μία αγωνιστική πρίν το τέλος του Β΄ Γύρου της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων της Περιφέρειας η Φ.Ε.Ιωαννίνων  και μαθηματικά κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της , νικώντας με 3-0 τη συμπολίτισσα ομάδα του Ηρακλή .

Η ΦΕΙ ξεκίνησε το μάτς δυνατά και  κατέκτησε το πρώτο σέτ  εύκολα με 25-16 .

 Η ευκολία με την οποία κατακτήθηκε το πρώτο σέτ , κοίμησε τις αθλήτριες της ΦΕΙ οι οποίες αφού προηγήθηκαν με 15-10  , κατόπιν σταδιακά έκαναν λάθη σε όλες τις γραμμές , έτσι ο Ηρακλής ισοφάρισε με 15-15 και προηγήθηκε με 21-19. Τελικά  η ΦΕΙ αφού συνήλθε προσωρινά πήρε το σέτ με 25-23.

Η νωθρότητα των αθλητριών της ΦΕΙ συνεχίστηκε και στο τρίτο σέτ , όπου ο Ηρακλής προηγήθηκε με 15-12  , κάπου εκεί  άκουσαν τον εξάψαλμο από τον προπονητή τους και τελείωσαν σχετικά εύκολα το τρίτο σέτ και τον αγώνα με 25-19 υπέρ τους.

Τελευταίος αγώνας της πρώτης φάσης για την ΦΕΙ στην Λευκάδα με την τοπική ομάδα , όπου φιλοδοξεί να τερματίσει την πρώτη φάση δίχως απώλεια σέτ .

Τα σετ:  25-16, 25-23, 25-19 .

Φ.Ε.Ι  (Καλογήρου Δημήτρης):  Τάσση,  Κύρλα,  Χριστοδούλου Κατερίνα ,  Νούγια , Κόντου , Τάσση, Βώττη (Λίμπερο) , Μάστορα,  Ράπτη, Τσουβέλη, Χριστοδούλου , Δριγκοπούλου.  

ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  (Ζιώγος Κώστας):  Δασκάλου, Ζιώγου, Σταύρου, Γιαννούτσου, Γκλαντσούνη, Τσιάνη Αν, Τσιάνη Αθ. (Λίμπερο), Δημητρέλλου,  Λέρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ