1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-01-2014 12:56

Στο φάιναλ 4 της ΕΣΠΕΔΑ οι νεανίδες του ΓΣ Ηλιούπολης

Την πρόκρισή τους στο Final 4 της ΕΣΠΕΔΑ πανηγυρίζουν οι Νεάνιδες του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης ύστερα από την επικράτησή τους με 3-0 (25-17 , 29-27 , 25-17) επί του Α.Ο Τραχώνων σε αναμέτρηση για την προτελευταία αγωνιστική του Β ομίλου του πρωταθλήματος. Μία αναμέτρηση από την οποία η Ηλιούπολη ζητούσε την κατάκτηση ενός σετ για την οριστικοποίηση της πρόκρισής της και οι Τράχωνες τη νίκη για να ανέβουν στη βαθμολογία και να βάλουν φωτιά στον όμιλο μία αγωνιστική πριν το τέλος.


 
Οι δύο ομάδες για μία ακόμη φορά εφέτος , αφού είχαν συναντηθεί και στην Α φάση του πρωταθλήματος , πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα στους θεατές κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων για την αγωνιστικότητα και την ποιότητά τους , αποδίδοντας υψηλού επιπέδου βόλλευ σε μία αναμέτρηση που τελικά κατέληξε με την δίκαιη επικράτηση της ομάδας της Ηλιούπολης. 

Με τη νίκη τους αυτή οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης έφθασαν στους 10 βαθμούς με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες  και εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλό τους ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής, εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα του Α.Ο.Ν Αργυρούπολης η οποία είναι και η μοναδική που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα σετ από τις πρωτοπόρους.

Για την ομάδα του Γ.Σ.Η αγωνίσθηκαν οι αθλήτριες : Πανταζοπούλου Σύλια (11) , Μαγγίνα Βίβιαν (1) , Θώδη Μαρία (19) , Ευθυμιοπούλου Δήμητρα (8) , Κασάπογλου Ειρήνη (7) , Καπάτου Κατερίνα (14) , Κυριαζοπούλου Ελένη (17-λ) , Πάτα Ευαγγελία (3) , Μαγγίνα Αναστασία (6) , Μήσια Μαρία (12) , Κατσιγιάννη Βάσια (2) ,Πεντεφούτη Εύα (10-λ). Προπονήτρια:Δήμητρα Λυκογιάννη
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ