1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-01-2014 13:54

Μηδενίστηκε η Παναχαϊκή

Μια δυσάρεστη εξέλιξη προέκυψε για το παιδικό τμήμα της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία λόγω έλλειψης παικτών δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την ΕΣΠΕΠ με αποτέλεσμα να μηδενιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιχνίδι με την ομάδα της Ηλείας στον Α” όμιλό Παίδων της ΕΣΠΕΠ είχε προγραμματιστεί να παιχτεί στις 8/12, αλλά η μεταφορά του αγώνα Παναχαϊκή-ΠΑΟΚ για την Α1 ανδρών την ίδια ημέρα και ώρα, ανάγκασε την τοπική Ένωση σε αναβολή του και ο νέος ορισμός έγινε για την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.

H ΕΣΠΕΠ ενημέρωσε στις 2 Ιανουαρίου την Παναχαϊκή για τον ορισμό του αγώνα της παιδικής ομάδας με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να απουσιάζουν εκτός Πατρών με τις οικογένειες του λόγω των εορτών.

Για αυτό το λόγο η Παναχαϊκή κατέθεσε αίτημα να αναβληθεί το παιχνίδι λόγω συμμετοχής και του προπονητή Α. Φαλιέρου σε σεμινάρια (όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΠΓΕ) όμως το αίτημα δεν έγινε δεκτό.

Βεβαία οι πληροφορίες λένε πως ο Ανδρέας Φαλιέρος έχει καταθέσει την παραίτηση του από την Παναχαϊκή χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Παρά τις προσπάθειες του τιμ μάνατζερ Κώστα Παπασταθόπουλου να βρεθούν οι 6 παίκτες ώστε η Παναχαϊκή να αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση της Κυριακής, αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι με βάση τους κανονισμούς οι διαιτητές μηδένισαν τους κοκκινόμαυρους και συμπλήρωσαν το φύλλο αγώνα.
Πάντως η Παναχαϊκή έχει καταθέσει ένσταση στο φύλλο αγώνα για κακό ορισμό της αναμέτρησηςαπό την Ενωση  και πλέον το λόγο έχει η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ η οποία θα εξετάσει την ένσταση…

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής τα έχουν και με τον Πυργέα από τον οποίο ζήτησαν να μην έρθει στην Πάτρα για το παιχνίδι της παιδικής ομάδας όμως η ομάδα του Πύργου κατέβηκε κανονικά….

Πηγή: achaiasports

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ