1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-12-2013 13:58

Καραντάσιου και Ρουμελιώτης στο «Three Action» (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/MEN/PANAXAIKH/2013-14/roum-karant-paidia folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PANAXAIKH/2013-14/roum-karant-paidia/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Νίκο Ρουμελιώτη και την Βάσω Καραντάσιου, δύο σπουδαίους αθλητές του βόλεϊ, είχαν την Κυριακή οι νεαρές αθλήτριες των τμημάτων υποδομής του «Three Action».
Ο Πατρινός άσος της Παναχαϊκής και η σύζυγός του Βάσω, τίμησαν με την παρουσία τους την τελική φάση του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά, ενώ είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν σε ερωτήματα και απορίες των νεαρών κοριτσιών.

Εντύπωση, μάλιστα, προκάλεσε η ερώτηση νεαρής αθλήτριας στον Νίκο Ρουμελιώτη «Ποια είναι η ομάδα της καρδιάς σου» και ο πρώην διεθνής απάντησε «Η ομάδα όπου ξεκίνησα, η ΕΑΠ, ενώ τις πιο όμορφες στιγμές έζησα φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, όπου κατέκτησα τίτλους». Στο τέλος της εκδήλωσης Ρουμελιώτης και Καραντάσιου απένειμαν μετάλλια και Κύπελλα στις ομάδες που μετείχαν στο τουρνουά, ενώ στην συνέχεια φωτογραφήθηκαν με όλα τα κορίτσια και υπέγραψαν αυτόγραφα.

  • Οι υπεύθυνοι του «Three Action», Ανδρέας Μόνιας, Παναγιώτης Λυκούδης και Νέστορας Νικολόπουλος απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους Νίκο Ρουμελιώτη και Βάσω Καραντάσιου.

Ο προπονητής Γιώργος Μακρυκώστας (προσωπικός φίλος και παλιός συμμαθητής του Ρουμελιώτη) ευχαρίστησε προσωπικά τους δύο άσους του βόλεϊ, λέγοντας: «Άλλο ένα υπέροχο τουρνουά έφτασε στο τέλος του. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στο γήπεδο οι Βάσω Καραντάσιου και Νίκος Ρουμελιώτης. Όλα τα παιδιά γνώρισαν αυτούς τους σπουδαίους αθλητές αλλά και σπουδαίους ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς. Καλά Χριστούγεννα σε όλους»

πηγή: thebest.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ