1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2013 16:12

Μπόσκοβιτς και Μιλοντάνοβιτς στο καμπ του Μαρκόπουλου

Δύο μεγάλες προσωπικότες του σερβικού βόλεϊ ο Μπόσκοβιτς και η Μιλοντάνοβιτς θα διδάξουν βόλεϊ στο Χριστουγεννιάτικο καμπ βόλεϊ που διοργανώνει το Μαρκόπουλο. Σε ανακοίνωση του ο σύλλογος των Μεσογείων αναφέρει:
«Με αίσθημα ευθύνης  και συνέπειας  ο σύλλογος  αναλαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία ,ώστε να δώσει στις  αθλήτριες  που έχουν στόχους και όραμα, αυτή τη μοναδική εμπειρία να διδαχθούν από προπονητές της σέρβικης σχολής βόλεϊ που ανέκαθεν παράγει αθλητές υψηλού επιπέδου.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους δύο κορυφαίοι Σέρβοι δάσκαλοι του αθλήματος. Ο προπονητής Aleksandar Boskovic και η προπονήτρια Andrea Milodanovic,(προπονητές Α1 κατηγορίας που έχουν δουλέψει  στην Εθνική Σερβίας σε επίπεδα Κορασίδων και Παγκορασίδων) οι  οποίοι σε συνεργασία με την κυρία Καλαρά Μαρία και τους υπόλοιπους προπονητές του Συλλόγου μας,  υπόσχονται να μοιραστούν μαζί  σας τα μυστικά του αθλήματος.

Το πρόγραμμα του κάμπ θα περιλαμβάνει 8 προπονήσεις διάρκειας 2 ωρών η κάθε μια , στις 21,22,23,24 και ,27,28 και 29 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν  σε τμήματα  ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία τους . Το κόστος συμμετοχής για το κάθε παιδί είναι 60 ευρώ  και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς  το καμπ θα λειτουργήσει  για περιορισμένο αριθμό θέσεων. Για πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονήσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 697 3373168».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ