1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-11-2013 21:35

Νίκη - πρόκριση για τις νεάνιδες του Γ.Σ. Ηλιούπολης

Με μία καταπληκτική εμφάνιση οι Νεάνιδες του Γ.Σ.Η επικράτησαν με σκορ 3-0 (25-23, 25-16, 25-15) στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής επί του Γ.Σ. Πετρούπολης. Σε έναν αγώνα χωρίς αύριο για την ομάδα της Ηλιούπολης που έχοντας ηττηθεί στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με σκορ 3-1 από τις αντιπάλους της, με ήττα αυτόματα θα αποκλειόταν από την επόμενη φάση.

Η ομάδα της Πετρούπολης μπαίνοντας πολύ δυνατά στην αναμέτρηση αιφνιδίασε, προηγήθηκε με διαφορά μέχρι και 7 πόντων και έφθασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πρώτου σετ προηγούμενη με 23-19. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Γ.Σ.Η αντεπιτέθηκε και με συνεχόμενους πόντους ισοφάρισε και κατέκτησε το σετ μέσα σε αποθέωση.

Η εξέλιξη αυτή έδιωξε το άγχος από την Ηλιούπολη που διατηρώντας υψηλή απόδοση έφθασε τελικά εύκολα στη νίκη με σκορ που της δίνει από σήμερα την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης έχοντας πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με την ομάδα της Πετρούπολης. Πλέον στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής, εκτός έδρας με την ομάδα των Τραχώνων οι γηπεδούχες θα αγωνιστούν για την πρωτιά στον όμιλο.

Για την ομάδα του Γ.Σ.Η αγωνίσθηκαν οι αθλήτριες : Πανταζοπούλου Σύλια, Ευθυμιοπούλου Δήμητρα, Πάτα Ευαγγελία, Μαγγίνα Βίβιαν, Θώδη Μαρία, Κασάπογλου Ειρήνη, Κυριαζοπούλου Ελένη (λ), Μαγγίνα Αναστασία, Καπάτου Κατερίν, Μήσια Μαρία, Παπαϊωάννου Χρύσα, Πεντεφούτη Εύα (λ).
Προπονήτρια : Δήμητρα Λυκογιάννη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ