1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-11-2013 19:32

«Μυστήριες» αναβολές λόγω... αδειοδοτήσεων γυμναστηρίων

Οι κωμικοτραγικές καταστάσεις με τις αδειοδοτήσεις των γυμναστηρίων και τις αναβολές αγώνων καλά κρατούν στο ελληνικό βόλει. Και σα να μην φτάνουν οι ελλείψεις στα γυμναστήρια και οι αδειοδοτήσεις από την Περιφέρεια έχουν αρχίσει και συμβαίνουν πολύ... περίεργα πράγματα μεταξύ των σωματείων και την ανοχή των διοργανωτών με «μυστήριες» αναβολές αγώνων και στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ.
Συγκεκριμένα αναβλήθηκε ο αγώνας Πανελλήνιου – ΑΕΚ για το εφηβικό πρωτάθλημα που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 3 Νοεμβρίου με το πρόσχημα ότι το γυμναστήριο του Πανελληνίου δεν έχει άδεια.

Το εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι μία ημέρα νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο έχει οριστεί ο αγώνας Παναθηναϊκού – ΑΕΚ για την Α1 γυναικών!

Οι πληροφορίες λένε πως ο Πανελλήνιος ζήτησε την αναβολή επειδή οι έφηβοι του αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα που παίζει στην Α2 και το Σάββατο 2/11 έχουν αγώνα στην Κρήτη με το Ρέθυμνο.

Μάλιστα οι παράγοντες του Πανελληνίου κοινοποίησαν το πρόβλημα στην ΑΕΚ η οποία ανρήθηκε να δοθεί αναβολή επειδή στα μέσα της εβδομάδας οπότε και θα ορίζονταν ο αγώνα θα υπήρχαν απουσίες από παίκτες της «Ένωσης». Το θέμα πήγε και ήρθε στην ΕΣΠΑΑΑ και την ΕΟΠΕ με τον Χρήστο Σύλλα να δίνει διαβεβαίωση πως ο αγώνας θα γίνει κανονικά, όμως, αργά το απόγευμα σήμερα έδωσε αναβολή με το πρόσχημα ότι υπάρχει πρόβλημα με την αδειοδότηση του γυμναστηρίου, που βεβαίως αμφισβητείται από πολλούς και ίσως να μην είναι τυχαίο πως και ο αγώνας του Πανερυθραϊκού με την Νέα Μάκρη οδεύει σε αναβολή αφού και ο Πανερυθραϊκός επικαλείται ζήτημα αδειοδότησης στο «Στ.Καλαϊτζής».

Δεν φτάνουν, λοιπόν, τα προβλήματα που υπάρχουν από τις αδειοδοτήσεις των σωματείων έχουμε και τα τερτίπια των παραγόντων που δίνουν τη χαριστική βολή στα πρωταθλήματα. Και μη χειρότερα...

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ Παρασκευή, 01 Νοεμβρίου 2013 21:26 posted by ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ

    Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση, η αντίδραση μας και αίτηση για αναβολή του αγώνα μας με την ομάδα της Νέας Μακρης έγινε για να δείξουμε ότι ΟΛΟΙ μας έχουμε δικαίωμα να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα με ισους όρους.
    Είναι γνωστό ότι όλη την εβδομάδα η ομάδα του Πανελλήνιου προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα των εφήβων τους με την ΑΕΚ, επειδή η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στη Κρήτη, αφού ο Κανονισμός Οργάνωσης των Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ και συγκεκριμένα το άρθρο 20 παρ.1ζ απαγορεύει ρητά την αναβολή αγώνα εφήβων/παιδων με την αιτιολογία ότι την ίδια ώρα, πριν ή μετά αθλητές της μετέχουν σε αγώνα με την ανδρική ομάδα.
    Τελικά το επέτυχαν την Παρασκευή το μεσημέρι με τη δικαιολογία ότι υπάρχει πρόβλημα με το … γήπεδο τους !
    Μετά την εξέλιξη αυτή, τη στιγμή που και εμείς αγωνιζόμαστε στη Κρήτη και 3 αθλητές μας θα απουσιάζουν, ανακαλύψαμε ότι το γήπεδο μας «παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα» με αυτό του Πανελλήνιου…
    Ας καταλάβουν οι διοικούντες ότι δεν υπάρχουν έξυπνοι και βλάκες και οι κανονισμοί ισχύουν για ΟΛΟΥΣ …

    ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ Α.Σ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ