1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-02-2024 23:19

Χριστοφιδέλης - Βελούδης: «Προτεραιότητα ο Άθλος Ορεστιάδας»

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για τον αποκλεισμό απο τον ΠΑΟΚ:

«Μπορεί να ακουστεί λίγο άκομψο όμως για εμάς έχει προτεραιότητα το παιχνιδι πρωταθλήματος που έχουμε το Σάββατο με τον Άθλο στην έδρα μας. Είχαμε πει ότι 3 παιχνίδια μέσα σε 6 ημέρες για τη δική μας ομάδα και μάλιστα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. 

Από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να αφήσουμε έναν ημιτελικό. Παρόλα αυτά η κούραση ήταν εμφανής ειδικότερα στους αθλητές που την Κυριακή κόντρα στον Πήγασο σήκωσαν μεγάλο βάρος. Για αυτό και μετά τα μίσα του 2ου σετ προχωρήσαμε σε αλλαγές για να πάρουν "ανάσες" ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Την ίδια στιγμή δώσαμε την ευκαιρία σε αθλητές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής να παίξουν. Τόσο ο Ματέο όσο και οι Μάκης Τζάρας  και Λευτέρης Φωλιάς κάνουν μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και προοδεύουν. Είμαι ευχαριστημένος, δεν τους έχει χαριστεί τίποτα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.Θα υπάρχει η δυνατότητα και στη συνέχεια να τους χρησιμοποιήσουμε."

Ο λίμπερο της Κηφισιάς Σπύρος Βελούδης είπε: «Η "εκκίνηση' μας στο παιχνίδι σε σχέση με αυτή του πρωταθλήματος ήταν η αντίστροφη. Το σερβίς του ΠΑΟΚ μας δημιούργησε πρόβλημα τόσο στο 1ο όσο και στο 2ο σετ. Εμείς προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την κούραση και τους τραυματισμούς. Οι αλλαγές μας έδωσαν ενέργεια και ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε το 3ο σετ.Έχουμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό φεγγάρι και θα παλέψουμε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Λόγω της ημέρας θα ήθελα να πω για το δυστύχημα στα Τέμπη, ότι όλοι μας περιμένουμε μία δικαίωση για τα θύματα και τις οικογένειές τους».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ