1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2023 01:22

Πετρέας: «Ο Παναθηναϊκός είναι εκεί που πρέπει» Μπάσης: «‘Έκλεισε όμορφα η σεζόν»

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Πετρέας που με τα σερβίς του κράτησε τον Παναθηναϊκό στον αγώνα δήλωσε

«Τελειώνουμε τη σεζόν με ένα τρόπαιο. Για εμάς μεγάλος στόχος ήταν το ευρωπαϊκό και το θέλαμε πάρα πολύ. Φτάσαμε στον ημιτελικό και από εκεί και πέρα θέλαμε χρόνο να συνέλθουμε και χάθηκαν κάποιοι στόχοι και παιχνίδια. Μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός μεγαλώνει και είναι εκεί που πρέπει. Έτσι θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια γιατί η ομάδα είναι σε χέρια ανθρώπων που ξέρουν τι χρειάζεται για τον πρωταθλητισμό. Είμαστε επαγγελματίες αλλά είμαστε και άνθρωποι. Ακόμα και τώρα τριγυρνάει στο μυαλό μας. Θα μπορούσε να ήταν διαφοετικά αλλά η ιστορία γράφτηκε. Συγχαρητήρια στην ομάδα και στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε σε αυτό το μεγάλο γήπεδο».  

Ο κεντρικός του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μπάσης είπε: «Το να μπει κάποιος από τον πάγκο και να κάνει κάτι θετικό είναι δύσκολο. Έχω συνηθίσει όμως και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο πάντα. Η σεζόν έκλεισε όμορφα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει περισσότερους τίτλους αλλά θα κοιτάξει ο σύλλογος την επόμενη μέρα. Η ομάδα δείχνει ότι κάθε χρόνο μεγαλώνει. Στόχος ήταν το ευρωπαϊκό, ήμασταν κοντά αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Παρόλα αυτά του χρόνου η ομάδα θα δείξει κάτι καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ