1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2022 22:56

Μιλενκόσκι: «Δεν βρήκαμε τροπο να σταματήσουμε τον Ερνάντεζ»

Στην εκπληκτική απόδοση του Κουβανού Έρνάντεζ αλλα και στα λαθη της ομάδας του αναφέρθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, ο οποίος πρόσθεσε ότι η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβανς στο Παλατακι στις 4 Γενάρη του νέου έτους.

O προπονητής του δικεφάλου Γιόσκο Μιλενκόσκι δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, άξιζαν τη νίκη γιατί έπαιξαν καλύτερα στο τέλος. Ήμασταν καλοί στα πρώτα 2 σετ, μετά δεν ξέρω μας βγήκε κάποια κούραση. Ήταν ένα ακόμα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το 3-2 δεν αρνητικό ενόψει της ρεβάνς. Το να χάνεις 3-2 ή να κερδίζεις 3-2 είναι το ίδιο γιατί έτσι κι αλλιώς χρειαζόμαστε νίκη στην έδρα μας για την πρόκριση. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, εμείς ήμασταν καλοί στην αρχή μετά μας πίεσαν με το σερβίς και ο Ερνάντεζ ήταν ασταμάτητος.

Δε βρήκαμε τρόπο να τον σταματήσουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά… για ακόμη μια φορά μπράβο στον Παναθηναϊκό. Τους περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ