1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2021 23:33

Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Δικαίωση για μας, δεν είχαμε μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό»

Ο ακραίος του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Θανάσης Πρωτοψάλτης που ήταν εκπληκτικός και τελείωσε το ματς με 14 πόντους υποστήριξε:

 «Το θέλαμε περισσότερο σήμερα. Είχαμε σταθερότητα και παίξαμε όπως έπρεπε. Αυτό έφερε και το 3-0. Κάποιοι το θεωρούν εύκολο αλλά δεν είναι. Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής μην το ξεχνάμε. Σήμερα ήταν μία δικαίωση για εμάς και δείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που δεν έχει τόση μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Ο αντίπαλός μας έχει την εμπειρία και τους αθλητές να επιστρέψει από ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά δεν τον αφήσαμε.

Αυτό το πετύχαμε σε όλο το παιχνίδι. Ο Φίλιππος Βέροιας έχει αποδείξει και στο πρωτάθλημα ότι είναι σκληρή ομάδα. Δεν είναι τυχαίοι οι αθλητές που έχει, είναι διεθνείς. Η Βέροια μας φιλοξενεί αυτό το διήμερο και είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς να παίξουμε το ίδιο σοβαρά όπως σήμερα».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ιβάν Ράιτς ο οποίος πριν τον αγωνα τιμήθηκε για την ανάδειξη του ως MVP Βίκος Cola της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β φάσης του πρωταθλήματος δήλωσε:

«Ελπίζω να κάνουμε την ίδια εμφάνιση και στον τελικό. Πρέπει να ξεχάσουμε τη σημερινή νίκη, η οποία προήλθε από την ομαδική δουλειά. Ο Φίλιππος Βέροιας παίζει στην έδρα του και νίκησαν μία καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ