1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2020 23:00

Κώστας Δεληκώστας: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και έχει βαρύ όνομα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας δήλωσε για τη νίκη του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στην τετράδα του Λιγκ καπ:

«Δεν μας ενδιέφερε κανένα σενάριο και κανένα άλλο σκορ, πέρα από το δκό μας παιχνίδι. Είμαστε μεγάλος σύλλογος, το όνομά του ΠΑΟΚ είναι βαρύ και ευελπιστούμε ότι θα γίνουμε και πολύ καλή ομάδα.

Σίγουρα η επίθεση απο τους ακραίους μας δεν ήταν καλή, σε αντίθεση με τον Βαν ντε Ντρις, που ήτα αρκετά καλός στην επίθεση, ενώ ήμασταν κάκιστοι στο μπλοκ, ειδικά στον Γ. Τζιουμάκα. Αυτά που εκτελούμε στις προπονήσεις βγαίνουν σε μικρό ποσοστό μέσα στον αγώνα, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος πως το ποσοστό αυτό, σύντομα θα ανέβει δραματικά.

Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και προκριθήκαμε δίκαια, αφού στόχος μας φέτος είναι να χτυπήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους., αλλά επειδή σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα, προφυλάξαμε τον Μπατατζίμ . Εύχομαι να έχουμε κόσμο το συντομότερο στα γήπεδα, καλή επιτυχία στο Φίλιππο Βέροιας και σε όλες τις ομάδες να έχουμε υγεία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ