1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2018 20:08

Νίκος Ζαλμάς: «Κάτι αρχίζουμε και κάνουμε στο γήπεδο...»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Νίκος Ζαλμάς μίλησεγια τη νίκη επί του Παμβοχαϊκού στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ και μίλησε για τη συνέχεια της ομάδας του.

«Αυτά τα ματς είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας και με αυτά που γίνονται δεν ξέρω μέχρι πότε θα διαρκέσει η προετοιμασία μας. Κάτι αρχίζουμε και κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε λίγες μέρες όλοι μαζί. Βγαίνουν στο γήπεδο κάποια πράγματα που ήδη έχουμε δουλέψει. Μόλις επανέλθει κανονικά και ο Ντόκιτς θα βοηθήσει πιο πολύ την ομάδα. Ολα τα παιδιά δουλεύουν πρωί βράδυ στο γήπεδο, ανταποκρίνονται στις συνθήκες που υπάρχουν. Το θέμα είναι να μην έχουμε τραυματισμούς και να κάνουμε καλό ξεκίνημα. Δεν είναι αυτοσκοπός η πρόκριση στα ημιτελικά. Το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Ο σκοπός μας είναι να δούμε την βασική 7αδα μας».

Θοδωρής Βουλκίδης: «Πολλά συναισθήματα όταν παίζεις με την πρώην ομάδα σου»

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Θεόδωρος Βουλκίδης που τη σεζόν 2017-18 αγωνίζονταν στον Παμβοχαϊκό είπε: «Eίναι περίεργο να παίζεις κόντρα στην παλιά σου ομάδα. Είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι πολύ αρχή για να βγάλουμε ακόμα συμπεράσματα. Θέλουμε δουλειά. Στόχος μας είναι η 4αδα. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με νέους παίκτες και υψηλό επίπεδο και νέους καλούς παίκτες. Στη Σύρο όλα είναι υπέροχα, οι άνθρωποι, το νησί, ο κόσμος και οι συνθήκες εργασίας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ