1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2018 16:46

Κάσμαρτσικ: «Ελπίζουμε να μας στηρίξει ο κόσμος»

Τον κόσμο της Σύρου, να ενισχύσει την ομάδα κάλεσε ο προπονητής του Φοίνικα Όσκαρ Κάσμαρτσικ κατά τη διάρκεια της συνεντευξης Τύπου του Final 4 του League Cup. 
«Να δώσω συγχαρητήρια αρχικά στον Ολυμπιακό για την μεγάλη του επιτυχία να φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και να του ευχηθώ να καταφέρει να πάρει και το τίτλο που τόσο πολύ θέλει. Από την πλευρά μας τώρα, θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, αλλά και ταυτόχρονα θα παλέψουμε για την πρόκριση. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει, αλλά και να δει σπουδαίους αγώνες από ομάδες με μεγάλη ιστορία».

Την ιδια στιγμή ο αρχηγός του Φοίνικα Μπόγιαν Γιορντάνοφ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε στο Final Four. Μην ξεχνάμε πως για να φτάσουμε μέχρι εδώ χρειάστηκε μεγάλος αγώνας. Τώρα όσον αφορά τον αγώνα της Παρασκευής, θα παίξουμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και όλοι περιμένουμε μεγάλη αγωνία να δούμε τι θα γίνει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ