1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-12-2015 00:45

Ορφανός: «Μπορεί να κερδίζει η ομάδα»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε μετά την πρόκριση της ομάδας του απέναντι στην Λαμία για το Λιγκ Καπ.
«Μας ενδιαφέρει αυτή η διοργάνωση και για λόγους ψυχολογικούς θέλαμε να κερδίσει η ομάδα, να κάνει και μια δεύτερη νίκη και να ξέρει σιγά σιγά ότι μπορεί να κερδίζει. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Το 3-0 έπρεπε να γίνει και στη Λαμία και έγινε σήμερα. Η ομάδα έδειξε ότι το πάθημα στη Λαμία της έγινε μάθημα και σήμερα τελειώσαμε το παιχνίδι 3-0».

Για τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό ο Ορφανός είπε: «Ο Παμβοχαϊκός είναι ακόμα πιο δυνατή ομάδα. Θα την αντιμετωπίσουμε πάλι στην έδρα μας. Αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να βρεθούμε εμείς στο φάιναλ-4 στη Σύρο».

Ο Θεόφιλος Τσολάκος δήλωσε: «Αυτό βγήκε από δουλειά και πάθος για να παίξω. Το περίμενα ήθελα πως και πώς να παίξω, ήμουν σε ετοιμότητα και από τη στιγμή που μου δόθηκε η ευκαιρία. Η νίκη αυτή είναι και για ψυχολογικούς λόγους, είχαμε μια σειρά από ήττες που μας είχαν κοστίσει και θέλαμε κάτι να μας ανεβάσει, ελπίζουμε σε κάτι πολύ καλό. Είναι νωρίς να μιλάμε για φάιναλ-4, μακάρι να φτάσουμε σε τέτοιο επίπεδο. Ο Παμβοχαϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πιστεύω και στο πρωτάθλημα θα πάει καλά, εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο».

Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Πέτιο Ντραγκίεφ δήλωσε: «Κάναμε τα λάθη που κάνουμε από την αρχή. Δε μπορούσαμε να κλείσουμε τα σετ με επιτυχία. Καθοριστικό ήταν το 2ο σετ. Αν το κερδίζαμε και ισοφαρίζαμε σε 1-1 τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Θέλαμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί χρειαζόμαστε μια νίκη αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι για μας. Το εφετινό πρωτάθλημα δεν έχει εύκολη ομάδα. Όλοι παλεύουν και εμείς προσπαθούμε αλλά δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Τεχνικά δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, προσπαθούμε, δουλεύουμε».

Ο Κόλιν Χάκγουορθ είπε: «Ο Ηρακλής ήταν πολύ δυνατός σήμερα κοντά στο φιλέ και στο μπλοκ. Ήταν μία πρόκληση για μένα. Δεν έχουμε ακόμη νίκη)και αυτό δεν είναι καλό. Η ψυχολογία παίζει ρόλο. Πρέπει να βελτιωθούμε στο σερβίς, στις επιθέσεις γιατί είμαστε μια καλή επιθετική ομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ