1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2015 20:54

Πιάτσα: «Ακόμα καλύτεροι αύριο»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Φοίνικα Σύρου, ωστόσο ο προπονητής των ερυθρολεύκων Ρομπέρτο Πιάτσα ήταν προβληματισμένος από το κακό ξεκίνημα της ομάδας του, τονίζοντας βέβαια ότι είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του από το δεύτερο σετ και ύστερα.
«Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε, όπως είμαστε στις προπονήσεις. Δεν ξέρω γιατί αλλά πρέπει να το διορθώσουμε. Χάσαμε το πρώτο σετ από κάποια λάθη αλλά και ο Φοίνικας έπαιξε πολύ καλά. Από το δεύτερο σετ και ύστερα βελτιωθήκαμε πολύ στην υποδοχή, αλλά και το side out ήταν καλύτερο. Αύριο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή και πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Το λίμπερο των «ερυθρολέυκων» Κώστας Ταμπουρατζής τόνισε: «Ήμασταν λίγο μουδιασμένοι στο ξεκίνημα του αγώνα, μετά κάναμε κατά γράμμα αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Βέβαια και στο πρώτο σετ ένα κακό ξεκίνημα κάναμε, φέραμε το σετ στα ίσια και κρίθηκε στην μία φάση. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, τα καταφέραμε και πλέον κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ