1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-02-2015 00:50

Κλαρκ: «Το αφιερώνω στον Χρήστο» (video)

Στον συγκάτοικο του, Χρήστο Βολουδάκη αφιέρωσε τη διάκριση του ως καλύτερος επιθετικός ο Κάρσον Κλαρκ, ο οποίος παρέα με τον φίλο του αστειεύτηκαν στην κάμερα.
«Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, ο Κώστας μοίρασε καλό παιχνίδι. Ήταν καλό που και ο Στεφάνου πάσαρε ωραία και έκανε πιο εύκολη τη δουλειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Δίπλα του ο Χρήστος Βολουδάκης... έπαιζε με το βραβείο του Κάρλσον, και ο Αμερικανός αποφάσισε να τα πει ελληνικά και να αποκαλέσει αστείο τον συμπαίκτη του. Αφού του ζητήθηκε να πει κι άλλες ελληνικές λέξεις, ο Κλαρκ είπε: «Δεν θα θέλατε να μάθετε όσες λέξεις έχω μάθει στα ελληνικά. Θα πω το "σ'αγαπώ", "σκυλάκι", λατρεύω τα κουτάβια. Αφιερώνω το βραβείο στο παιδί από εδώ. Τον συγκάτοικο μου τον Χρήστο».

Ο Χρήστος δεν μπορούσε να μη σχολιάσει για τη διάκριση και την αφιέρωση του φίλου του: «Του είχα πει πως σήμερα θα παίξει καλά, θα είναι MVP και θα πάρει 5 άσσους. Αυτός πιστεύω πως είναι ο λόγος». Όσο για τη συνέχεια, ο νεαρός λίμπερο είπε: «Έχουμε δύο στόχους ακόμη, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αφού τον έναν τον κατακτήσαμε. Είμαι σίγουρος για τη συνέχεια γιατί δουλεύουμε καλά».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ