1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2015 23:38

Μέρτεν: «Είμαστε απογοητευμένοι από την έκβαση του αγώνα» (video)

Απογοητευμένος από την ήττα επί του Εθνικού ήταν ο Μίκαελ Μέρτεν, τονίζοντας πως ήταν θυμωμένος με τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κουτσούλα, θεωρώντας πως παρά την καλή δουλειά που έκανε, πήρε μερικές λάθος αποφάσεις.
«Τους άξιζε να νικήσουν σήμερα, έπαιξαν καλύτερα από εμάς και τους εύχομαι καλή τύχη. Στο πρώτο και το δεύτερο σετ είχαμε καλή εικόνα και μπορούσαμε να πάρουμε ένα από αυτά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά τα πράγματα ήρθαν μόνα τους. Παρόμοια εικόνα παρουσιάσαμε στα παιχνίδια στην Αλεξανδρούπολη. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα που έχει η ομάδα. Κάποιες στιγμές ήμουν θυμωμένος με τον διαιτητή γιατί θεώρησα πως έκανε κάποια λάθη. Σε γενικές γραμμές έκανε καλή δουλειά. Είμαστε απογοητευμένοι. Έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο τώρα, και θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αύριο ξεκουραζόμαστε και ξεκινάμε την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ