1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-01-2015 23:03

Στίγγας: «Θα δούμε άλλο Άρη» (video)

Ο κεντρικός του Άρη Κάσσανδρος Στίγγας μίλησε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, το νέο ξεκίνημα που επιχειρει η ομάδα του, το φαβορί του ημιτελικού αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο.
«Σίγουρα είναι το φαβορί ο Ολυμπιακος. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, έκανε μια καινούρια προσθήκη με τον Κόιστρα, μια πάρα πολύ καλή μεταγραφή. Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να  παίξουμε ελεύθερα. Το Λιγκ Καπ είναι μια γιορτή και θα δώσουμε στους θεατές αυτό που θέλουν να δουν.

Είμαστε πολύ καλύτερα στην ψυχολογία καθώς η προσθήκη του Καμίνσκι και τη έλευση του νέου κόουτς μας βοήθησαν πολύ. Πιστεύω ότι φανεί στο γήπεδο και θα δούμε, έναν άλλο Άρη. Θα παίζει πο ελεύθερα και με μεγαλύτερο ποικιλία στο παιχνίδι του. Θα είναι πολύ καλό αν με αυτόν τον ημιτελικό κάνουμε το νέο ξεκίνημα».

Για την κλήρωση του κυπέλλου: «Γνωρίζουμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ. Στον Αρη, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ με τον ΠΑΟΚ κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και μακάρι να κάνουμε κι άλλα τέτοια ματς. Χρειαζόμαστε τετοιες νίκες»

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ