1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2015 19:13

Μέρτεν: «Με ή χωρίς Ντουσάρμ πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» (video)

Ο Παμβοχαϊκός προκρίθηκε στο φάιναλ-4 με τον Γιώργο Κλαρούδα στον πάγκο του αλλά πλέον προπονητής είναι ο Μίκαελ Μέρτεν. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν ο Ντουσάρμ θα αγωνιστεί αύριο.
«Δεν ήμουν προπονητής του Παμβοχαϊκού όταν αυτή προκρίθηκε στο φάιναλ-4. Έχω παίξει ένα παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο απέναντι στην ΑΕΚ και έχω καλές αναμνήσεις διότι νικήσαμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αύριο ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω να αγωνιστεί αύριο ο Ντουσάρμ αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο».

Κανέλλος: «Δεν ήρθαμε για να χάσουμε»

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Μάκης Κανέλλος είπε: «Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο τουρνουά και να παιχτεί υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Ο Παμβοχαϊκός ήρθε για να διεκδικήσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Είχαμε κάποιες ατυχίες που προσπαθούμε να ξεπεράσουμε. Δεν ήρθαμε για να χάσουμε. Θα παίξουμε για τον Άκη (Ασπιώτη) που τραυματίστηκε. Το μυαλό μας είναι σε εκείνον. Μακάρι να κάνουμε κάτι καλό και να του αφιερώσουμε ακόμα και τον τίτλο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ