1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-01-2015 18:32

Μουστακίδης, Δαλακούρας: «Tρίτη και φαρμακερή» (video)

Για τον Εθνικό Αλεξανδρώπολης, το Final 4 του League Cup σηματοδοτεί το τέλος μιας πολύ δύσκολης περιόδου με ευρωπαϊκούς αγώνες, ένταση  και προβλήματα με τον πασαδόρο. Ωστόσο «ποτέ δεν ξέρεις» τι θα γίνει, όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Μουστακίδης.


 «Είναι η τρίτη χρονιά που ο Εθνικός λαμβάνει μέρος στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Περάσαμε μία δύσκολη περίοδο το τελευταίο 20ήμερο και τώρα ξεκινήσαμε την ανάκαμψη. Θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί απέναντι σε ανταγωνιστικές ομάδες και εύχομαι να παιχτεί όμορφο βόλεϊ για τον κόσμο».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το γεγονός ότι ο Εθνικός δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό στην Αθήνα ο Μουστακίδης είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Καταρχήν για να παίξουμε τον Ολυμπιακό πρέπει να περάσουμε πρώτα από μία δυνατή ομάδα όπως είναι ο Παμβοχαϊκός και ο Ολυμπιακός να νικήσει τον Άρη».

Ο διεθνής ακραίος του Εθνικού Ανέστης Δαλακούρας είπε: «Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να γεμίσει το γήπεδο. Δυστυχώς τις δύο προηγούμενες χρονιές δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Ελπίζω αυτή να είναι η τρίτη και φαρμακερή. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πέρσι έπαιξε ρόλο το άγχος της έδρας και δεν παίξαμε όσο καλά θέλαμε. Πλέον έχουμε αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες και ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ