1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-10-2014 23:11

Κλαρούδας: «Τονώθηκε το ηθικό μας»

Ευχαρίστημενος με την πρόκριση του Παμβοχαϊκού στην τελική φάση του League Cup εμφανίστηκε το τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Κλαρούδας μιλώντας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

«Είναι πολύ σημαντικό για τον Παμβοχαϊκό που προκρίθηκε για πρώτη φορά στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης. Το ήθελαν πολύ τα παιδιά. Είχαμε μεταπτώσεις στην απόδοση μας αλλά βρήκαμε το κατάλληλο σχήμα και μπορέσαμε να ανταποκριθούμε θετικά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις δύο δυνατά ματς συνεχόμενα αλλά εμείς έχουμε την τύχη να έχουμε δύο πολύ καλούς πασαδόρους, ενώ η είσοδος του Ασπιώτη και του Σαρικεϊσογλου έκανε τη διαφορά. Αυτές οι επιτυχίες τονώνουν το ηθικό της ομάδας, φέρνουν και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο και ικανοποιούν τους χορηγούς. Προετοιμαζόμαστε πλέον για tο πρωτάθλημα και την δύσκολη πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό».

Ο Άκης Ασπιώτης δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι και για το πρωτάθλημα. Η εφετινή ομάδα του Παμβοχαϊκού έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Οτι βλέπετε έχει έρθει με σκληρή δουλειά. Μας περιμένει η πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό και θέλουμε να δώσουμε ότι μπορούμε με το φαβορί του πρωταθλήματος».

Ο πασαδόρος του Παμβοχαϊκού Θάνος Τερζής δήλωσε: «Ακόμα η ομάδα δεν έχει βρει την αγωνιστική της ταυτότητα. Παλεύει για αυτό και αυτές οι εμφανίσεις δείχνουν πως είμαστε σε σωστό δρόμο. Για τη διοίκηση και τον κόσμο αλλά και για μας είναι πολύ καλό που η ομάδα προκρίθηκε στο φάιναλ-4. Τ Βραχάτι έχει φιλοξενήσει τρεις διοργανώσεις του Λιγκ Καπ και ένα φάιναλ-4 αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να προκριθεί και η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός δε μας πίεσε πολύ στο σερβίς κι αυτό μας βοήθησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα και να στοχεύσουμε σε είσοδο στην 4αδα».

2 σχόλια

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 08:30 posted by pamvo fan

    φιλε ,μεινε προσγειωμένος δεν εισαι ακομα σε κατασταση ετοιμοτητας για διπλο στο ρεντη ,όμως για να μην θεωρηθω κακοπροεραιτος ,θα το ηθελα παρα πολυ να συμβει ειδικα στου ρεντη.(γιατι και οι γαυροι νομιζουν ότι είναι σουπερ)

  • Comment Link George44 Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014 19:22 posted by George44

    Παμβοχαϊκάρα τρέλανέ μας, νίκη και στον Ρέντη!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ