1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2014 22:35

«Έχουμε πολλά να δώσουμε»

Οι πολλές δυνατότητες της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν ο κοινός παρονομαστής στις δηλώσεις των Μενέλαου Κοκκινάκη και Κάρσον Κλαρκ, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Κηφισιάς.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης ξεκαθάρισε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι όλες οι διοργανώσεις και τόνισε:

«Ο στόχος ήταν η πρόκριση. Σίγουρα θέλουμε να πάρουμε και το Λιγκ Καπ και θα το κυνηγήσουμε. Το ευχάριστο για εμάς ήταν ότι παίξαμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια σε πολύ καλό επίπεδο. Κόντρα στον Φοίνικα ήμασταν πάρα πολύ καλοί και δεν δώσαμε δικαίωμα, ενώ η Κηφισιά ήταν ξεκούραση και μας πίεσε. Καταφέραμε να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός θ' ανεβάζει συνεχώς την απόδοση του. Έχουμε πολλά να δώσουμε. Θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας για να μας βοηθάει σε κάθε αγώνα που δίνουμε. Έχουμε υψηλούς στόχους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»

Ο Αμερικανός ακραίος του Ολυμπιακού Κάρσον Κλαρκ είπε:

«Είναι δύσκολο να παίζεις δυο συνεχόμενα παιχνίδια. Θεωρώ ότι σταθήκαμε σε καλό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε τον στόχο της ομάδας. Έχουμε πολλές δυνατότητες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ