1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-10-2014 22:59

Ελγκέτα: «Περιμένω άμεση λύση στο θέμα των ξένων» (video)

Στο καλύτερο πρόσωπο που έδειξε σήμερα, σε σχέση με χτες, η ΑΕΚ των... επτά παικτών, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χόρχε Ελγκέτα, τονίζοντας ότι περιμένει μέσα στη βδομάδα να λυθεί το θέμα των ξένων, ώστε η ομάδα να κατέβει πλήρης στο γήπεδο στην πρεμιέρα της Volleyleague.

«Το είχα πει από την περασμένη βδομάδα ότι τουρνουά σαν κι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολα, γιατί και ο Εθνικός και η Ορεστιάδα είναι πολύ καλές ομάδες. Εμείς δε μπορούσαμε να παίξουμε με όλους μας τους παίκτες, και ήταν κάτι δύσκολο για μας. Πιστεύω όμως, ότι πήγαμε πολύ καλύτερα από χτες. Η ομάδα προετοιμάζεται και είναι έτοιμη δύο εβδομάδες τώρα, αλλά έχουμε 14 παίκτες και σήμερα παίξανε μόνο 7. Αυτό είναι το πρόβλημα μας, αλλά είναι δικό μας θέμα και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Περιμένω να λυθεί μέσα στη βδομάδα το θέμα. Γι' αυτό ήρθα στην ΑΕΚ, όλοι περιμένουμε να λυθεί το ζήτημα, και η διοίκηση και ο κόσμος».

 

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού της Ένωσης από το 0.42 του βίντεο.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ