1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2014 22:59

Αρσενιάδης: «Σαν να μην είχαμε διαβάσει όλο το βιβλίο»

Εκνευρισμένος από τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι, αλλά και από λάθη των διαιτητών, αλλά αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας του, δήλωσε μετά την ήττα στο τάι μπρέικ κόντρα στο Φοίνικα ο Κώστας Αρσενιάδης.
«Εγινε ένα σκληρό παιχνίδι και δείξαμε ανέτοιμοι στα κρίσιμα σημεία. Φανήκαμε σαν να μην έχουμε διαβάσει όλο το βιβλίο. Το 3ο σετ χάθηκε από δικά μας λάθη. Μέχρι τότε παίζαμε καλύτερα από τον Φοίνικα. Οι δύο ομάδες έδειξαν πως είναι κοντά, αλλά ο Φοίνικας ήταν πιο αποτελεσματικός στα κρίσιμα σημεία. Επηρεαστήκαμε και από ορισμένα λάθη δικά μας και των διαιτητών. Ακόμα είναι αρχή. Ελπίζω πως όλοι θα γίνουμε καλύτεροι. Προσπαθήσαμε πολύ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Δεν γνωρίζω πότε θα έρθει ο Όστιν. Θα περιμένουμε και την επιστροφή του Νικολάκη αν και ο Κυπριανός έκανε καλή προσπάθεια. Πάντα η Κηφισιά στην αρχή κάθε σεζόν μπαίνει ανέτοιμη, αλλά στη συνέχεια κάνουμε αυτό που πρέπει. Το ίδιο αισιοδοξώ πως θα γίνει και φέτος».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 20:25 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Στεναχώριες, στεναχώριες βλέπω καί φέτος κόουτς μέ τήν ομάδα πού στήνεις. Στεναχώριες καί πονοκεφάλους.
    Όσο γιά τά λάθη τής διαιτησίας, άστο. Είναι καί αυτό σύμπτωμα τής στεναχώριας καί τού πονοκεφάλου. Μήν τό ψάχνεις πολύ..
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.
    ΑΟΚΑΡΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ