1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
30-01-2014 22:04

Δρίκος:«Η απουσία του Ολυμπιακού δημιουργεί προσδοκίες»

Για το Λιγκ Καπ μίλησε ο Σωτήρης Δρίκος μία μέρα πριν από τους δύο μεγάλους ημιτελικούς. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για τις προπονήσεις των Εφήβων και Παίδων, και είπε τη γνώμη του για τις αναμετρήσεις. 
«Είναι δύσκολο να κάνεις εκτίμηση και πρόβλεψη σε αυτό το φάιναλ-4. Αυτό που χαρακτηρίζει αυτό το φάιναλ-4 είναι η απουσία του τρεμπλούχου Ολυμπιακού κι αυτό δημιουργεί προσδοκίες σε όλους. Όλοι έχουν ελπίδα στη διάκριση. Αυτό που ίσως δούμε είναι η συσσωρευμένη κούραση των ομάδων από τους πολλούς αγώνες και τις επίπονες μετακινήσεις».

Για τον πρώτο ημιτελικό Γ.Σ.Λαμία – Α.Ο.Φοίνικας δήλωσε:

«Η Λαμία έχει έμπειρους παίκτες και έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει ανατροπές. Είναι ομάδα που πουλάει ακριβά το... τομάρι της. Ο Φοίνικας έχει πιο γεμάτο ρόστερ, έχει πιο έμπειρη ομάδα και για αυτό περιμένουν όλοι από αυτόν να κάνει κάποια στιγμή τη διαφορά».

Για τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ του Εθνικού και της ΑΕΚ είπε:

«Το ματς Εθνικός – ΑΕΚ είναι πιο ντέρμπι. Η ΑΕΚ ισορρόπησε στην κόψη του ξυραφιού όταν παραιτήθηκε ο προπονητής. Έχει καλή ομάδα και δε πιστεύω πως θα καθαρίσει εύκολα ο Εθνικός. Ο Εθνικός είναι το φαβορί. Είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, είναι αήττητος στην Αλεξανδρούπολη και χρειάζεται προσεκτική διαχείριση της πίεσης που θα προκαλέσει η θέληση του κόσμου για διάκριση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ